دکوراسیون داخلی رستوران ها
در این مقاله ما قصد داریم نکاتی را که باید در هنگام طراحی دکوراسیون رستوران رعایت کنید را برای شما بیان کنیم.
مدل دکوراسیون رستوران شما در جذب مشتری اهمیت زیادی دارد. برای چیدمان رستوران خود می توانید از دکوراسیون رستوران های مشهور مانند: رستوران سلر دو کان روکا، اوستیریا فرانسسکانا و ایلون مالیسون پارک ایده بگیرید.
کاغذ دیواری های رستوران
طرح های کاغذ دیواری امروزه خیلی متنوع است. استفاده از کاغذ دیواری سبب زیبایی فضا می شود. کاغذ دیواری هایی که می توانید برای رستوران یا کافی شاپ خود استفاده کنید: کاغذ دیواری های متریال چوب، آجری، سنگی، اسپورت و راه راه. از کاغذ دیواری آجری می توانید برای دیوار پشت پیشخوان استفاده کنید. انتخاب هوشمندانه کاغذ دیواری باعث احساس امنیت و آرامش مشتریان می شود. کاغذ دیواری هایی که انتخاب می کنید اگر با شناخت و آگاهی انتخاب شود باعث جذب مشتری می شود. بهترین رنگ برای کاغذ دیواری رستوران طلایی، سفید و بژ است.
اگر رستوران شما فضای کمی دارد و می خواهید بزرگتر دیده شود بهتر است از کاغذ دیواری سه بعدی استفاده کنید.
کاغذ دیواری آجری
کاغذ دیواری سنگی
سبک های دکوراسیون رستوران ها
شما می توانید برای دکوراسیون رستوران خود از سبک مدرن یا سنتی استفاده کنید. اگر سبک رستوران شما سنتی است بهتر است صندلی ها و لباس کارکنان هم به سبک سنتی باشد. برای سبک سنتی بهتر است از رنگ های گرم مانند قهوه ای استفاده کنید. آب را نیز از دکوراسیون رستوران خود حذف نکنید. مشتریان با دیدن جریان آب و شنیدن صدای آب احساس آرامش می کنند.
در سبک مدرن بهتر است از رنگ آبی روشن با خاکستری یا رنگ قهوه ای کم رنگ با قهوه ای سوخته استفاده کنید. برای سقف رستوران بهتر است از نور مخفی استفاد کنید.
سبک سنتی
سبک مدرن
وسایل های مورد نیاز رستوان
لوازم های رستوران: میز، صندلی، میز های کمکی، میز چرغدار، میز صندوق، ظروف مختلف، ظروف برای دسر، انواع یخچال، وسایل سرمایشی و گرمایشی، فر و وسایل سرخ کردنی.
میز های رستوران باید گرد یا مربع باشد. میز های رستوران دو نفره، چهار نفره، شش نفره و هشت نفره می باشد.
میز های گرد
میز های مربع
قانون های رستوران و کافی شاپ
۱- سقف باید به رنگ روشن و بدون ترک خوردگی باشد.
۲- دیوار ها، پنجره ها و در ها باید طوری باشد که مانع از ورود حشرات و جانوان باشد.
۳- رستوران و آشپزخانه باید مجهز به وسایل گرمایشی و سرمایشی باشد.
۴- کف آشپزخانه رستوران باید هر روز ضد عفونی شود.
۵- جعبه کمک های اولیه موجود باشد.
۶- دما نباید بیشتر از ۳۰ درجه سانتی گراد باشد.
۷- چیدمان ظروفی طوری باشد که خطر سقوط نباشد.